Festménymásolatok

A másolás gyakorlatának kultikus, szellemi, formai és hagyományátörökítő szerepe a kezdetek óta jelen van a képzőművészet történetében.

Egy festménymásolat elkészítése szellemi és gyakorlati többlettudást nyújt, alázatot, türelmet igényel és tiszteletadás is egyben az eredeti mű alkotója felé. Izgalmas és motiváló érzés belehelyezkedni egy-egy művész alkotói világába, stílusába, és technikai megoldásait, ecsetvonásait utánozva, reprodukálni a régmúlt korok képzőművészeti alkotásait.

A másolatkészítés szabályainak megfelelően vállalom festménymásolatok készítését vászonra, fatáblára vagy akár falfelületre is. Ha szeretne otthon is gyönyörködni kedvenc festménye látványában, vagy megajándékozná vele szeretteit, keressen bizalommal és én szívesen elkészítem a kiválasztott műalkotás másolatát!

Bármely képre kattintva néhány korábbi festménymásolatomat lapozgatva, nagy méretben is megtekintheti, melyek akvarell, tojástempera, olaj, valamint freskó- és szekkótechnikával készültek.

Egyedi alkotások

Szuverén képzőművészként elsősorban a sokszorosító grafika világában bontakozom ki. A technikával még középiskolai tanulmányaim során ismerkedtem meg, de a lehetőségeinek kiaknázása a stART Alkotócsoport tagjaként, 2008 óta kapott egyre nagyobb szerepet az életemben. Műveim reflexiók az engem körülvevő világra, benyomásokra, élményekre, látványokra.

Emellett egyéb grafikai, festészeti projektek megvalósításán is dolgozom, valamint vállalom egyedi képzőművészeti megrendelések teljesítését, portérajzolást -festést, festmények, grafikák elkészítését fotó alapján, dekorációs falfestést, díszletfestést is.

Grafikák

Festmények

Egyedi rajzok